-

BTF CPH

Et par skindbukser er klassisk og pænt hvad end det er til hverdag, arbejde eller en aften i byen. Det gode ved skind er, at det er en vare, som vil være din følgesvend i garderoben mange år ud i fremtiden. Det danske brand BTF - CPH, står for nogle af de lækreste skindprodukter vi har i butikken. Deres fokus er altid på den højeste kvalitet, og pasformen er altid i top.

Filtrering
Mærker
Pris
kr.  - kr.
1 vare(r)
SkindLegginsSort-20
2.999,00 kr.

På lager

1 vare(r)

Mere om BTF - CPH

Et brand, som er skabt på baggrund af et ønske om styles der holder mange år ud i fremtiden. Deres kvaliteter er i top, hvad end det er læder, silke eller kashmir. Vi er glade for at forhandle BTF - CPH, da deres varer er uundværlige i kombination med vores andre produkter. 

 

Køb BTF - CPH hos Sct Thomas Rungsted 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 45864299 eller over mail kontakt@sctthomas.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig på vej. Husk at når du bestiller fra Sct Thomas webshop, så får du gratis fragt over 399,95 kr og levering indenfor 1-3 hverdage. Hvis du ønsker at bytte/returnere dit køb i butikken på Rungsted Havn, er du også meget velkommen til det.