-

Colorful Standard

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fokus på økologiske materialer

Det danske modebrand Colorful Standard har stort fokus på bæredygtighed og ansvarlig produktion af modetøj. Her gør de sig umage med at minimere det miljømæssige aftryk både nu og på længere sigt. Ved at skabe tidløse basisvarer og klassiske items, der kan bruges igen og igen på tværs af alle sæsoner, forlænge de levetiden på tøjet.

Sæt kulør på hverdagen uden at gå på kompromis med miljøet

Colorful Standard er uden tvivl kendt for deres farverige udvalg af tøj, der kan sætte kulør på hverdagen. Her kan du rigtig få lov til at boltre dig i en bred farveskala og bruge de unikke farver til at understrege din personlighed. Her kan selv en helt klassisk og enkelt t-shirt ændre udtryk ved at tilføje en farve.

Lad farverne fortælle, hvem du er, med tøj fra Colorful Standard.

Colorful Standard – fokus på miljøet

Når du vælger tøj fra Colorful Standard, behøver du ikke bekymre dig om sundhedsskadelige kemikalier i farverne, da de er Oeko-Tex certificeret. Desuden bruger de 100% økologisk bomuld, der er certificeret via GOTS. De erkender dog, at de ikke er 100% perfekte i dag, men, at de gør deres bedste for løbende at forbedre sig på flere punkter, når det kommer til at tage hensyn til miljøet.

Find dine farverige favoritter i vores udvalg

Hos Sct Thomas har vi udvalgt de bedste styles fra Colorful Standard. Her finder du bl.a. farverige t-shirts og toppe. Kom endelig forbi vores flotte butik på Rungsted havn og se vores udvalg af tøj fra Colorful Standard. Vores personale står klar til at hjælpe dig med at skabe dit farverige drømmeoutfit.

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os.