-

Juicy Couture

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Et glamourøst og rebelsk livsstilsbrand med L.A.-attitude

Med Juicy Coutures brug af farver og skrifttyper har de formået at gøre deres designs mere festlige og ikke mindst mere rebelske. De tør at skille sig ud og have det sjovt med at eksperimentere med deres designs. De er blevet et eftertragtet brand for mange, og opmærksomheden er ikke til at tage fejl af.

Behageligt og glamourøst joggingtøj i velour

En af de ting Juicy Couture er særlige kendt for er deres fabelagtige velour joggingtøj. De har formået at gøre almindeligt tøj mere eksklusivt og glamourøst, som kan få dig til at føle dig godt tilpas. Og derfor er det heller ikke overraskende, at de er så populære hos mange, hvor selv kendisser som Madonna, Britney Spears og J. Lo ved flere lejligheder er blevet spottet i deres joggingsæt.

Det atletiske og hverdagsagtige design gør, at tøjet kan bruges til forskellige formål. Det kan være til de afslappede dage, hvor du har brug for et casual outfit, eller til de mere kølige dage, hvor du har brug for behageligt og blødt joggingtøj. Der er nemlig ikke noget bedre end at føle sig 100% godt tilpas i sit tøj.

Se vores udvalg af Juicy Couture-tøj

Vi har håndplukket nogle af det mest populære tøj fra Juicy Couture, og hos os finder du blandt andet kjoler, sweatshirt, joggingsæt og accessories. Her har du rig mulighed for at udvide din garderobe med masser af spændende styles i forskellige farver, som du kan føle dig godt tilpas i. Med items fra Juicy Couture vil du med garanti gøre dit outfit mere glamourøst og festligt i hverdagen.

Har du nogle spørgsmål, der ikke blev besvaret på vores hjemmeside? Så kan du sende os en mail på kontakt@sctthomas.dk. Vi bestræber på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.